Etusivu
Tuotteet
Yritys
Ratkaisut
Ole yhteydessä

LumiTools-tuotteiden kilpailuedut kiteytyvät kansainvälisesti patentoidun innovaation avulla tapahtuvaan verkkopalveluiden ja -sisältöjen automatisoituun optimointiin, sekä katselulaitteesta riippumattomaan jakeluun.

Toimintojen ytimenä on täysin uudenlainen henkilökohtaisiin tarpeisiin ja medioihin mukautuva käyttökokemus sekä monimediasisällön keskitetty ylläpito ja hallinta.

LumiHub-monikanavaohjauspaneeli kerää yhteen adaptiiviseen näkymään kaikki sisällöt, palvelut ja järjestelmät. Organisaation edustajalla on mahdollisuus koota tarpeeseen, aikaan, paikkaan ja aiheeseen liittyviä sältöpaneeleja ennakkoon. Hubeja voi olla yksi tai useampia.

Keskeisiä ominaisuuksia:
+ Käyttäjäoikeuksien ja käyttäjätietojen hallinnointi
+ Hubien koostaminen
+ Autentikointi ja tietoturva

Lisäpalvelut: Hubin organisaatiokohtainen personointiLumiWidgetit ovat ohjelmistoja joista LumiHub koostuu. Järjestelmät, palvelut ja sisällöt näkyvät widgetteinä käyttäjän henkilökohtaisessa ohjauspaneelissa. Widgettejä voi lisätä ohjauspaneeliin nopeasti ja joustavasti rajattoman määrän millä tahansa päätelaitteella milloin tahansa. Widgettien sisältö pystytään hakemaan lähes mistä tahansa järjestelmästä.

Keskeisiä ominaisuuksia:
+ Widgettien lisääminen ja poistaminen työpöydältä
+ Widgettikohtaiset toiminnot
+ Responsiivisuus

Lisäpalvelut: Organisaatiokohtaiset widgetit
Powered by LumiTools (ps)